2022-01-12 07:49:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Olyan jó hírt kaphatsz, ami felborítja terveidet

Napi horoszkóp január 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Hold fényszöge miatt ez most egy igazán boldog nap. Valahogy egyensúlyban érzed magát a másikkal, a világgal, szűkebb és tágabb környezeteddel. Nem várható semmilyen konfliktus sem.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ahhoz, hogy rájöjj, valóban az igazi mellett élsz-e, nem kell új kapcsolatokba kezdeni, másokhoz hasonlítgatni a párodat. Hidd el, a másik kirakatba tett kapcsolata sem olyan, mint amilyennek kívülről tűnik. Ugyanakkor minden lehet tökéletes a maga módján... A tiéd is az.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A munkában a járt utat a járatlanért most nehogy elhagyd. A rutin az egyetlen biztos erő, ami átsegíti  a kihívásokon. Változatosság utáni vágyadat a szerelemben se új partner keresésével, hanem új környezetben, új körülmények kialakításában éld ki.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha valaki ellent mond, vagy kritizál, az nem azt jelenti, hogy ellenség. Talán csak másképp látja a dolgokat. Hallgasd meg, mit mond a másik, mert msot valóban sokat profitálhatsz a kívülről jövő tanácsokból.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A napi horoszkóp szerint a vágyaid plátóiak, az új kapcsolat lehetősége vonz, de nem teszel lépést annak érdekében, hogy realizálódjon is a dolog. Pedig kellene, mert most igazán minden esélyed megvan a boldogságra! A Nap és a Hold fényszöge ma segít a szerelemben.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ami ellen most tiltakozol, hamarosan több örömöt okoz majd, mint gondolnád. Igaz ez munkára, kapcsolatokra egyaránt- Szerelmi életed remekül alakul, új flörtre nyílik lehetőséged. Ha szingli vagy, könnyen bonyolódhatsz munkahelyi viszonyba is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma mintha különbékét kötnél a világgal. Semmi nem zavarja meg a belső békéd. Ez a nagy nyugalom, ami megszállt, a lelki érettség, fejlődés jele


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Különleges megérzések segítenek a mai napon. Hallgass ezekre a sugallatokra, mert egészen bizonyos, hogy a céljaidhoz vezetnek téged.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Eseménydús napnak nézel elébe. Talán egy olyan ügyben is fordulóponthoz érkezel, amellyel már régóta elakadtál, és igazán nem is hittél a jóra fordulásában. Alaposan meglep a sors. Az is lehet, hogy a mostani eseményeknek csak később mutatkozik meg a jelentősége.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kellemes meglepetés érhet. Olyan jó hírt kaphatsz, ami felborítja terveidet, de csakis jó értelemben. Az is lehetséges, hogy egy olyan embert vezet a sors az utadba, aki még különleges szerepet fog kapni az életedben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Olyan estéd lesz, amikor a pároddal elsimulnak köztetek az ellentétek. Ha volt is valami, amiben nem értettetek egyet, az már a múltté, le tudjátok zárni gondolatilag és lelkileg is. Jól is teszitek, nem érdemes ezen őrlődni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Remek nap, nagyon kedvező energiákkal! Hallgass az intuíciódra, mert a belső hang most az univerzum üzenetét közvetíti. Bármibe is kezdesz ma bele, azt hosszú távon siker fogja koronázni.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: